Amsterdam Wharf

Bijzondere locaties

Amsterdam Wharf – Bijzondere locaties

De eerste indruk kan een evenement maken of breken. Het voormalige botenhuis van de Reddingsmaatschappij, aan de oostzijde van Amsterdam Centraal Station, is omgetoverd in een unieke en veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. Het gebouw heeft de status van Rijksmonument en heeft onlangs het 110-jarig bestaan gevierd.

De Wharf is geschikt voor diverse soorten evenementen voor ongeveer driehonderd gasten plus bediening en productie crew.

Veel van de originele elementen van het gebouw zjn bewaard gebleven waarmee een intime sfeer wordt gecreeerd voor evenementen zoals privé Gedenkdagen en feesten maar ook Corporate en Product Launches.

De Wharf biedt uitstekende faciliteiten en alle elementen die vereist zijn om de sfeer en achtergrond te realiseren voor ieder type presentatie.

Alles is mogelijk bij de Amsterdam Wharf. Gecombineerd met uw verbeelding en productie eisen zal het in-house team, met vele jaren ervaring in de entertainment wereld, er alles aan doen om uw evenement  succesvol te laten verlopen. 

INFORMACIÓN DE CONTACTO
DIRECCIÓN: Windroosplein 73 (Amsterdam Holland)
TELÉFONO: 911 271 635
COMPARTE EN TUS REDES SOCIALES

Videos

 • ×
  
  												 

PRESUPUESTO

SOLICITA TU PRESUPUESTO

  Verificación anti-spam

  What is 6 + 1 ?

  Localización de Amsterdam Wharf

  Consentimiento de Cookies de acuerdo al RGPD con Real Cookie Banner