Bordeau Restaurant

Restaurant voor evenementen

Bordeau Restaurant – Restaurant voor evenementen

Een lichte, frisse keuken met een menu vol sprankelende smaaksensaties met internationale invloeden, herkenbare gerechten en unieke texturen. Dit is de stijl en de kracht van Bas van Kranen, Executive Chef van Bord’Eau Restaurant Gastronomique, het met een Michelinster bekroonde restaurant van hotel De L’Europe Amsterdam. Met uitzicht over het bruisende centrum van Amsterdam, geniet u van de meest spraakmakende bordpresentaties waarbij creativiteit en visualiteit een grote rol spelen. De intieme setting, de eenvoud van het decor en de persoonlijke service dragen bij aan een bijzondere ervaring waar u nog lang van zult genieten.

De Private Dining Room van Bord’Eau Restaurant Gastronomique is de ideale locatie om in een intieme setting te lunchen of dineren. Omringd door een brede selectie van exclusieve wijnen en met schitterend uitzicht over de Amstel en de binnenstad van Amsterdam, is de Private Dining Room geschikt voor een gezelschap tussen de 6 en 12 gasten. Vooraf wordt u ontvangen met een bijzondere selectie aan amuses, waarna u een keuze kunt maken uit diverse gangen samengesteld door Executive Chef Bas van Kranen en Executive Sous Chef Marcel Bonda.

Voor lunch kunt u kiezen uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu. Voor diner kunt u een keuze maken uit een 6, 7 of 8 gangen menu. 

INFORMACIÓN DE CONTACTO
DIRECCIÓN: Nieuwe Doelenstraat 2 14 (Amsterdam Holland)
TELÉFONO: 911 271 635
COMPARTE EN TUS REDES SOCIALES

Videos

 • ×
  
  												 

PRESUPUESTO

SOLICITA TU PRESUPUESTO

  Verificación anti-spam

  What is 4 + 6 ?

  Localización de Bordeau Restaurant

  Consentimiento de Cookies de acuerdo al RGPD con Real Cookie Banner