The Duchess

Restaurant voor evenementen

The Duchess – Restaurant voor evenementen

Geïnspireerd door de pracht en praal van de Belle époque, nam de residentie in Amsterdam in de zomer van 2015. DE HERTOGIN woont in een van de best bewaarde historische juweeltjes, de voormalige KAS Bank in W Hotel Amsterdam, biedt gasten de elegantie van de traditionele Londense gastvrijheid evenwichtig met Weense grandeur.

De Koninklijke natuur van de HERTOGIN wordt gevangen in de verfijnde smaken uit Zuid-Frankrijk en Italië, bekend als Nouveau-Niçoise keuken. De op maat gemaakte Molteni keuken is een indrukwekkend middelpunt geschikt voor een Koninklijk, waar heerlijke gerechten worden gemaakt naast decadente heerlijke desserts. DE HERTOGIN-menu is een van de ingewikkelde eenvoud met eclectische klassiekers zoals weelderige Fruits de Mer Platters, Rotisserie en grillspecialiteiten en zelfgemaakte ijs-Cream coupes bereid aan de tafel.

De hoogtijdagen van een historische cocktail tijdperk worden herleefd wanneer men zit in de majestueuze Marble bar van de HERTOGIN. De stoten, zeer creatieve aanpassingen van de Franse en Savoy aperitief en verfrissingen geïnspireerd door de brullende jaren twintig en dertig belichamen de eminentie van de lang verloren tijden. De exclusieve Mariage Frères thee en champagnes worden geserveerd in de elegante theekamer tijdens de middag thee, met een scala aan delicate zoetigheden, macaroons, eclairs, truffels en katoenen snoepjes. ‘S middags thee op de HERTOGIN herinnert een van een Alice in Wonderland Tea Party met een overvloed aan theekopjes, theepotten en cake Tiers.

DE HERTOGIN balanceert de elegantie en verfijning van een verre Koninklijke verleden met het comfort en de intriges van onze tijd. Het verleden en heden doen meer dan naast elkaar bestaan; zij verrijken elkaar.

INFORMACIÓN DE CONTACTO
DIRECCIÓN: Spuistraat 172 (Amsterdam Holland)
TELÉFONO: 911 271 635
COMPARTE EN TUS REDES SOCIALES

Videos

 • ×
  
  												 

PRESUPUESTO

SOLICITA TU PRESUPUESTO

  Verificación anti-spam

  What is 5 x 7 ?

  Localización de The Duchess

  Consentimiento de Cookies de acuerdo al RGPD con Real Cookie Banner