The Grand Amsterdam

Hotel voor evenementen

Wist u al dat u een van de meest historische locaties van Amsterdam bezoekt? Van een 15e-eeuws klooster tot koninklijke verblijven naar het Nederlandse hoofdkwartier van Admiraliteit naar het stadhuis van Amsterdam, ons hotel heeft een rijke geschiedenis. Nu, na een zorgvuldige renovatie door de Franse ontwerper Sybille de Margerie, het is een plek van gastvrijheid, kunst en cultuur. Ons hotel is ingericht met Franse elegantie en grandeur en combineert strak design met vijfsterrenfaciliteiten, waaronder 52 luxe suites met Butler service en een heerlijke spa. Met de Michelin ster restaurant Bridges, een Parijse thema Bistro, de bibliotheek ‘ or ‘, een bruin café, de banketzalen en het prachtige tuinterras is dit zeker de perfecte plek voor de veeleisende zakenreiziger of voor een luxueus verblijf in Amsterdam. Poëzie en een rijke geschiedenis boeien en verleiden iedereen in een bezoek aan het hotel. Leef de legende! 

Magnifique Meetings

Het aanbieden van premier Amsterdam conferentiefaciliteiten en het nieuwe magnifique meetings concept, dat de nieuwste conferentietechnologie combineert met een passie voor uitmuntendheid.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam beschikt over niet minder dan 19 vergaderzalen en banketzalen in totaal (voor 1400square meter), waarvan er 5 zijn opgenomen als historische monumenten en werden in gebruik genomen toen de Grand diende als het stadhuis. Alle historische vergaderzalen hebben daglicht.

INFORMACIÓN DE CONTACTO
DIRECCIÓN: Oudezijds Voorburgwal 197 (Amsterdam Holland)
TELÉFONO: 911 271 635
COMPARTE EN TUS REDES SOCIALES

PRESUPUESTO

SOLICITA TU PRESUPUESTO

    Verificación anti-spam

    What is 2 + 4 ?

    Localización de The Grand Amsterdam

    Consentimiento de Cookies de acuerdo al RGPD con Real Cookie Banner