The Royal Concertgeb

Bijzondere locaties

The Royal Concertgeb – Bijzondere locaties

Biedt een zeer stijlvolle setting voor uw evenement in het hart van Amsterdam. Onze luxe zalen en Foyers zijn indrukwekkend en vereisen weinig of geen decoraties. We hebben vijf multifunctionele zalen die u gebruiken voor uw prive-feesten, Diners, recepties, vergaderingen en conferenties. U de zalen afzonderlijk of in combinatie huren. 

Wij werken samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde horecabedrijven (MPS I Martinair party service, Maison van den Boer, Leenders Party Catering, Verhaaf Party Catering, Covent Garden, voedsel fantasieën en B&E en van Dam catering). Als u liever met een ander horecabedrijf werkt, u dit met ons bespreken. We hebben ook een breed scala aan moderne technische apparatuur beschikbaar die gebruikt kan worden voor uw evenement.

We kunnen evenementen voor 10 tot 3000 personen.

Het organiseren van uw evenement in het Concertgebouw is eenvoudig. Wij zullen het werk uit handen nemen en u vakkundig assisteren bij de organisatie en uitvoering. Dit zal ervoor zorgen dat het proces glad is en alle details worden opgevangen.

INFORMACIÓN DE CONTACTO
DIRECCIÓN: Concertgebouwplein 10 (Amsterdam Holland)
TELÉFONO: 911 271 635
COMPARTE EN TUS REDES SOCIALES

Videos

 • ×
  
  												 

PRESUPUESTO

SOLICITA TU PRESUPUESTO

  Verificación anti-spam

  What is 7 x 9 ?

  Localización de The Royal Concertgeb

  Consentimiento de Cookies de acuerdo al RGPD con Real Cookie Banner